METAL

Ryhmäliikunta

 

SYKSYN 2017 RYHMÄLIIKUNTA ALKAEN 14.8.17

RYHMÄLIIKUNTAKORTILLA:

CIRCUIT+LIHASKUNTO PÄIVÄT

Maanantai

KLO 11-12: CIRCUIT- RASVAA POLTTAVA KIERTOHARJOITTELU

KLO 17-18: CIRCUIT- RASVAA POLTTAVA KIERTOHARJOITTELU

KLO 18-18:45: STEPLAUTA RASVANPOLTTO(paikat varauksella)

Keskiviikko

KLO 17-18: CIRCUIT- RASVAA POLTTAVA KIERTOHARJOITTELU

Torstai

KLO 10-11: CIRCUIT- RASVAA POLTTAVA KIERTOHARJOITTELU

KLO 17-17:45: STEPLAUTA RASVANPOLTTO (paikat varauksella)

Perjantai

KLO 17-18: LIHASKUNTO- CIRCUIT – LIHASKUNNON VAHVISTUSTA HYVÄLLÄ SYKKEELLÄ

Lauantai

KLO 11: Viikottain vaihtuvalla teemalla hikijumppaa, rasvanpolttoa, lihaskuntoa, huoltoa!

Sunnuntai

KLO 16: Viikottain vaihtuvalla teemalla hikijumppaa, rasvanpolttoa, lihaskuntoa, huoltoa!

 

UUTUUS! STEPLAUTA TUNNIT!

 

Tilaa kahdeksalle/päivä kahden kuukauden ryhmissä, lunasta paikka etukäteen!

Maanantai ryhmä

KLO 18-18:45

Torstai ryhmä

KLO 17-17:45

 

 

STEP- intervallitreeni aerobisilla kuntolaitteilla ja steplaudoilla:

Steplaudat ovat pitkään suosittu harjoitusväline kehon hapenottokyvyn ja lihaskunnon nostamiseksi. Step tunneilla tehdään musiikin tahtiin hauskaa rytmikästä harjoittelua tehokkaalla sykealueella. Treeni tuntuu erityisesti pakaroissa, reisissä, keskivartalon lihaksissa ja käsissä. Cardio-Stepissä tehdään osa harjoituksesta laadukkailla Precorin aerobisilla laitteilla sykettä nostaen ja lisäksi steplautoja hyödyntäen! Harjoittelu parantaa kestävyyttä ja sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Monipuolinen treeni kuluttaa ison aterian verran kaloreita lyhyessä ajassa!

Liikuntakeskuksessa on Juvan alueen paras valikoima aerobisia kuntoilulaitteita, kuten juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät ja soutulaitteet. Näitä välineitä hyödyntämällä ohjatulla 45 minuutin tunnilla saat täyden hyödyn aerobisesta harjoittelusta, säästä riippumatta. Vahvistaa lihaksia, sydäntä, hapenottokykyä ja polttaa kehonrasvaa nopeuttamalla aineenvaihduntaa pitkään harjoituksen jälkeenkin.

Circuit-rasvanpolttotreeni:

Suositulla tunnilla tehdään sekuntikellon tahdittamana hyvällä sykkeellä useita koko kehoa vahvistavia ja aineenvaihduntaa nopeuttavia lihaskuntoliikkeitä kiertäen liikkeestä toiseen. Rytmi on nopea ja ohjaaja varmistaa että harjoituksista saadaan hyöty irti! Harjoitukset ovat hauskoja ja monipuolisia, hyvä hiki on taattu!

Lihaskuntokiertoharjoittelu:

Lihaskuntoharjoituksen tavoitteena on keskittyä tehokkaimpiin lihaskuntoa vahvistaviin levytanko-, käsipaino ja kahvakuulaliikkeisiin. Liikkeissä painotetaan lihaskuntoharjoittelun perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia, vetoja ja keskivartaloliikkeitä, joita vahvistetaan progressiivisesti. Hyvät tekniikat vievät pitkälle eteenpäin turvallisesti. Ryhmähenki antaa positiivista energiaa ja kehittyvä kunto motivoi eteenpäin!

 

Maanantaisin klo 9, keskiviikkoisin klo 12, perjantaisin klo 9 kuntosaliharjoittelua ryhmässä:

Sopii ensimmäiseksi kosketukseksi kuntosaliharjoitteluun ja lihaskunnon kehittämiseen. Tehdään pääosin kiertoharjoitteluna käyttämällä paineilmalaitteita, taljoja ja vapaita painoja. Sekuntikello tahdittaa ja hyvä hiki on taattu! Kehitetään jalkojen, lonkan, selän ja olkapäiden lihaskuntoa ja terveyttä! Suosittu Juvan senioriväen keskuudessa. Normaalin kuntosalimaksun hinnalla tai 5€/viikko pelkkä ryhmäliikunta kerran viikossa.
Ryhmäliikunta Liikuntakeskuksessa tarjoaa tehokkaimmat harjoitusmuodot yhdessä liikkumisesta nauttiville ja haasteista innostuville. Painotus harjoittelulla on toiminnallisuudessa; kaikki harjoittelu tähtää kehon kokonaisvaltaisen suorituskyvyn parantamiseen, tavoitteena toimiva ja terve keho sekä hyvä mieli kunnon konkreettisesta kehittymisestä.

Ryhmäliikunta on konseptina lähempänä yksilöllistä valmennusta pienryhmässä kuin perinteistä kuntosalien ryhmäliikuntaa, sillä ohjaaja jatkuvasti neuvoo liikkeiden oikeaoppista suorittamista ja ohjaa ryhtiä, lihastasapainoa ja tekniikkaa harjoittelun aikana yksilöllisesti oikeaan suuntaan.

Moni on muutaman kerran jälkeen oppinut tekemään luontevan kehonpainokyykyn rasittamatta selkää tai polvia, oppinut nostamaan painon maasta kipeyttämättä selkää tai asettamaan ryhdin sellaiseksi, että olkapää- ja niskanseudun rasitustilat vähenevät. Ympärivuotinen harjoittelu varmistaa, että hyödyt eivät häviä.

Ryhmäharjoittelun tyypillisimpiä vaikutuksia on muutamassa kuukaudessa kehon hoikistuminen, lihasten kiinteytyminen, lihaskunnon nousu ja arjen haasteiden helpottuminen. Hyvä kehonhallinta ja lihasvoima on erittäin tärkeää sekä fyysisessä että paljon istumista vaativassa työssä.

Soita tai tule vastaanottoon kysymään tarkemmin eri ryhmäliikuntamuodoista!

No comments yet.

Vastaa