METAL

Vastaanotto

AVOINNA MA, KE, PE: KLO 8.00-14.00 TI, TO KLO 12.00-18.00

 

METAL SPORT Liikuntakeskuksen vastaanoton yhteydessä toimii Matkahuollon Juvan asiamiespalvelut, sekä myymälä, josta löydät METAL SPORT tuotteet ja laaja valikoima lisäravinteita.


METAL SPORT -treenivaatteet ja varusteet

METAL SPORT tuotteet tunnetaan ympäri maailman erittäin korkealaatuisina, kestävinä ja toimivina. Meiltä löydät treenivaatteet vaativimpaankin harjoitteluun. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi valikoimissamme on myös nostovöitä, rannesiteitä ynnä muita saliharjoitteluvälineitä.

Kotimaista laatua monipuolisesti
METAL SPORT on suomalainen urheiluvaate ja -väline valmistaja. Tuotemerkin alla toimiva yhtiö suunnittelee, valmistaa ja myy voimailuvarusteita, vapaa-ajanvaatteita sekä kuntosalilaitteita.

Päätuotteita ovat voimanostovarusteet, joita löytyy erittäin laaja valikoima niin kilpailijoille kuin tavallisille kuntosalikävijöillekin. Näitä tuotteita valikoimassa on yli 50 erilaista mm. nostopuvut eri lajeihin, paidat, vyöt, tukihousut, ranne- ja polvituet, jalkineet, sukat, jne.

Hyväksytyt varusteet löytyvät niin kansainväliseen IPF voimanostoliittoon, kuin kaikkiin ammattilaisjärjestöihinkin. Myös vapaa-ajan vaatteita on saatavilla laaja mallisto.


 

No comments yet.

Vastaa