METAL

Vastaanotto

AVOINNA MA-PE KLO 10 – 18.

 

METAL SPORT Liikuntakeskuksen vastaanoton yhteydessä toimii Matkahuollon Juvan asiamiespalvelut, sekä myymälä, josta löydät METAL SPORT tuotteet ja laaja valikoima lisäravinteita.


METAL SPORT -treenivaatteet ja varusteet

METAL SPORT tuotteet tunnetaan ympäri maailman erittäin korkealaatuisina, kestävinä ja toimivina. Meiltä löydät treenivaatteet vaativimpaankin harjoitteluun. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi valikoimissamme on myös nostovöitä, rannesiteitä ynnä muita saliharjoitteluvälineitä.

Kotimaista laatua monipuolisesti
METAL SPORT on suomalainen urheiluvaate ja -väline valmistaja. Tuotemerkin alla toimiva yhtiö suunnittelee, valmistaa ja myy voimailuvarusteita, vapaa-ajanvaatteita sekä kuntosalilaitteita.

Päätuotteita ovat voimanostovarusteet, joita löytyy erittäin laaja valikoima niin kilpailijoille kuin tavallisille kuntosalikävijöillekin. Näitä tuotteita valikoimassa on yli 50 erilaista mm. nostopuvut eri lajeihin, paidat, vyöt, tukihousut, ranne- ja polvituet, jalkineet, sukat, jne.

Hyväksytyt varusteet löytyvät niin kansainväliseen IPF voimanostoliittoon, kuin kaikkiin ammattilaisjärjestöihinkin. Myös vapaa-ajan vaatteita on saatavilla laaja mallisto.


 

Lisäravinteet

 

Fyysisesti aktiivisen elämäntavan ja terveellisen ravinnon yhdistäminen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähtökohta. Ilman fyysisestä ja henkisestä rasituksesta palautumiseen soveltuvaa ravintoa on harjoittelu vain kehoa kuluttavaa. Silloin keho ei voi hyvin ja harjoittelu tuntuu epämukavalta.

Riittävän valkuaisaineiden saannin varmistaminen on tärkein huomioitava asia painoharjoittelua harrastavan ruokavaliossa. Mitä iäkkäämpi ihminen, sitä suurempi on valkuaisaineen saannin merkitys terveydelle ja lihaskunnolle, sillä iäkkäämpi keho hyödyntää ravinnon valkuaisaineita heikommin.

Proteiinivalmisteet, vitamiinit, mineraalit ja erityisvalmisteet helpottavat terveellisen ruokavalion rakentamista kokonaisuudeksi mikä mahdollistaa kehittävän lihaskuntoharjoittelun ja sairauksien ennaltaehkäisyn.

Liikuntakeskus tarjoaa suomalaisten M-Nutrition ja Finnmax ravintolisiä, joiden tehokkuus, turvallisuus, laatu ja hintasuhdelaatu on paras mahdollinen. Kysy vastaanotossa, miten voit hyötyä sinulle sopivista ravintolisistä!

Tutustu valmistajien tuotteisiin internetissä:

FINNMAX

M-NUTRITION

No comments yet.

Vastaa